"...och hur var det med de etiska ramverken?"

I helgen, efter tentan i morgon, kanske jag blir en normal, bloggande människa igen. Eller, nej. Efter helgen. I helgen blir det saft och bullar! #tentafest


#twitterskadad


Massmedier - Press, radio och tv i den digitala tidsåldern!

Vi har tenta på fredag och sitter i skolan typ dygnet runt. I dag har jag lärt mig flera nya, fina uttryck: bajsmacka, sunkrunkare och att dra ballen i gruset för att nämna några. I bland tar vi paus och lyssnar på Always look on the bright side of life. Annars är det mest döden. Massmediehistorie-DÖDEN!



En dag

Jag kan inte gå och lägga mig för jag och Stina var på en så hemsk men bra men hemsk film på bio. En dag. Se den. Läs boken. Men var beredda på att skriva tomma blogginlägg efteråt. Livet är liksom tillräckligt diskuterat idag. Och vad ska man annars prata om. Liksom?


Hipsterbilbo

Jag har en brun, luddig jacka med en stor luva som har varit min mammas. Och så är jag ganska kort. I den bruna jackan ser jag väldigt mycket ut som en hobbit. Rasmus är elak och kallar mig Bilbo.

Jag: Jag vill inte vara Bilbo! Han är en liten, hårig gubbe! Kan jag inte åtminstone få vara Frodo?
Anders: Men Bilbo var ju cool, han dödade ju en drake och grejer.
Rasmus: HJÄLPTE TILL att döda draken. Han var förfan så här liten! (visar 10 cm med händerna)
Jag: Jag vill inte vara Bilbo! Hans bästa vän var en skäggig trollkarl.
Anders: Men han var ju värsta hipsterhobbiten! Han umgicks ju med Gandalf innan Gandalf blev cool och alla andra ville umgås med Gandalf.
Jag: True.
Rasmus: Rövhål.


Har jag föresten berättat att min klass är ganska härlig (läs: knäpp)?



Lille vän

Hej Bloggen.

Jag misshandlar dig ibland. Slår dig på käften och säger "Ööööööööh, jag har bättre för mig!" Det har jag i och för sig men jag ska försöka bli lite snällare. Alla behöver en utsträckt hand då och då. Det här är min hand. Förlåt!

Nope, inte hög! Stressad. Tvättatvätta, städastäda, pluggaplugga, bakabaka, sönderförkyld och sända lite radio på engelska, why oh why oh why.

Pussgurka.

5 tecken på att man borde åka in på rehab:

1. Man skulle haft en lugn hemmakväll och slutar askalas på Evergreen.

2. Man måste gå genom konstiga sms och försöka minnas kvällen.

3. Man ber om ursäkt till sina vänner över det eventuellt något sämre beteende man hade kvällen före.

4. Man ber om ursäkt till sina vänner över det eventuellt något sämre beteende man hade kvällen före med orden ”förlåt, jag är en alkis”.

5. Man är en alkis.

10! 10! 10! 10!

Det gick bra igår. Fast jag var superstressad och slabbade värre än Per Morberg. Gästerna kom med vin, choklad och blommor. Jag bakade italienskt bröd, gjorde hemmagjord tapenade och lagade musslor och gjorde sallad och min fantastiska räksoppa och vit chokladpannacotta med hallonsås och jag tror inte att de ljög jättemycket när de sa att det var gott. Hoppas alla röstade tior! Eller, vad tror jag, ettan har ju aldrig vunnit.

Eftersom jag i stundens hetta inte tog några bilder bjuder jag på ett litet kollage. Så här festligt var det!




Nu ser jag väldigt mycket fram emot att komma hem till Sofia nästa måndag. Hehe... en månads god mat varje vecka. Sen börjar vi om!


Halv åtta hos MIG

Jag och några tjejkompisar ska börja med "Halv 8 hos mig"-middagar. Idag är första kvällen. Självklart är första gången hos mig och självklart bestämde jag mig för att göra ALLT från grunden och självklart fikar jag med Stina i två timmar när jag borde städa.

Jag är bäst! Äsch, allt ska bara jäsa/stelna och koka som det ska så ordnar det sig säkert.

Helst vill jag också hinna duscha, men men...

Två sekunders fisk

I dag:

Det här är inte hållbart. Jag orkar inte, jag är jättetrött bara. Det är stökigt. Jag bloggar sämre än nånsin. Hinner inte ifatt tiden, för den bara går utan hänsyn till mig som är långsam och upptagen med annat, den djävulen. Jag har en ny orkidé som är rosa på ett lila sätt. Den är fin. Jag brukar bara gilla vita orkidéer men den är fin. Jag äter konstigt idag. Ostbågar till frukost och fil till lunch. Och så rostbröd med cole slaw och kallrökt skinka till kvällsmat. Dyr kvällsmat. Min nya orkidé är fin.


I morgon:

I morgon är en ny dag.


Nya, vita tider

I fredags var jag på förfest med vanliga människor, alltså inte studenter. När jag kom dit lagades det jättegod mat som INTE var kycklinggryta som jag råkade säga utan något mycket mer avancerat och finare och vi drack vin. Det var så sofistikerat och Ååh så skönt det var att inte vara på studentfest där alla är jättefulla och skriker och gormar, utan äta och dricka vin.

Sen tog någon fram en flaska ouzo. Och så slutade det som det alltid gör med mina alkisvänner.

Jag ska nog skaffa nya nykteristvänner och bli nykterist, tror jag. Sluta dricka whiskey klockan sex på morgonen. Tänk vad kroppen skulle må bra! Ska bara överleva Högskolan först.

RSS 2.0