Det gäller ju att prioritera

Mitt liv må vara i bitar, mitt hem se ut som Hiroshima 1945, mina studier gå åt helvete och mitt dagliga matintag bestå av två rödbetor MEN min mail är alltid fint sorterad. Annars skulle jag väl gå under.





Lägg märke till de fina etiketterna och symbolerna i sidan. Hej, syndrom.



Mitt hjärta till er

Jag är så imponerad över att folk är inne här trots att inte jag är det. Eftersom det ändå är jag som står för underhållningen. Vem vet, ni kanske bara gillar min bild. Eller?

Det här har varit en stressig månad och den är inte slut än. Förlåt, nu ljög jag! Jag har varit dålig på det här i tre månader, inte en. Okej, tre stressiga månader, om vi säger så då. Men snart, jag lovar. Snart! Då kommer den här bloggen vara full av roliga texter, bilder och tävlingar. Så som det var förr i tiden.

Med "snart" menas en vecka. Okej, nu ljög jag igen, två då!


Tills dess kan ni njuta av en gammal favorittävling:


Ingen rubrik här

Det mest spännande just nu är min skolblogg. Shit, fattar ni hur spännande jag har det! Snart klättrar jag på väggarna.

Lovar: Jag ska aldrig mer vara hemma en fredagkväll.

Nu tycker jag att det luktar som i hallen i vår lägenhet på Klostergatan 49. Vi flyttade därifrån 2005. Säg till mig att gå och lägga mig. Gå och lägg mig!

Åh, vilken myyyyysig kväääll!

I bland är det nog bra att vara hemma en fredagkväll och få lite perspektiv. "Kolla, det är faktiskt folk inne på facebook! Alla är inte ute och ränner!"

Egentligen är det rätt konstigt när man tänker på det. Att dricka MÄNGDER med VÄTSKA som gör HJÄRNAN KONSTIG och DANSA hela NATTEN. På natten ska man ju sova! Bättre då att laga mat, dricka lite te, lösa korsord och läsa en god bok. Sticka lite kanske. Klappa katten. Bevisa att man kan umgås med sig själv en hel kväll och inte göra något särskilt.

Inte ränna runt.
Inte dansa hela natten.

Nej, jag längtar inte alls ut, jag.


uttrå[email protected]




Dejt! ...med mig själv!

Fredagsmys med sig själv är jäkligt underskattat! Fläskfilégryta, rotfrukter i ugn, kokta rödbetor, lite vin och massor av serier. I kväll ska jag inte träffa en människa och scheeesus vad skönt det ska bli!


#uttråkad

Jag har en rolig delkurs som handlar om social medier. Jag lär mig blogga och twittra. Det känns som om jag behöver det. Just nu lär jag mig beskära bilder. Jag funderar på att gå hem.

RSS 2.0