När shuffle är bra

Jag är en stenåldersmänniska som fortfarande tycker att iPod är världens bästa uppfinning. Min gamla trotjänare, den allra första versionen av iPod Nano, drog för några veckor sedan sitt sista, rosslande andetag (vilket lät ungefär som när Lina andas, eftersom hon den stackaren har bronkit. Stackaren, säger jag, men det är faktiskt ganska kul, för bronkit, liksom! Vem får bronkit? Lina... Haha! Oj, eh, stackaren var det) men det var kanske förståeligt eftersom jag fick den i konfirmationspresent.

Nyss var jag ute på en promenad med min nya Nano, en söt liten grön sak. Med betoning på liten. Och mot slutet var shuffle så fruktansvärt bra. Låt på låt kom som var bra, efter varandra, bra efter varandra, låtar som man kanske inte skulle tro var bra efter varandra kom efter varandra och var bra och shuffle var allmänt bra. Jag har tänkt på detta länge: det borde finnas ett ord för när shuffle är bra.

Låtom oss uppfinna ett?

Shuffle var så bra att jag missade tre samtal. Bland annat gav den mig en överraskande snygg övergång mellan Fatboy Slim - Right Here, Right Now och Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine.

Torr is

Se där. En ny blogg. Igen.

Kul va? ERKÄNN?

Fisknet. Rätt skoj, tycker jag. Fisknät. Hehe. Torrt. Torrt är bra. Fast inte för torrt, inte mandelkubb- eller finska pinnar-torrt. Torra kakor är äckligt. På kakor ska det vara choklad.

RSS 2.0